Flyt din hjemmeside ind på et webhotel

19 juli 2021
Astrid Pedersen

Skal du have din nye webshop op at køre, eller er du på udkig efter et sted at lægge firmaets digitale visitkort? Så kan du med fordel gå efter et billigt webhotel.

Hvad er et webhotel?

Et webhotel er betegnelsen for en plads på en server hvor du kan leje dig ind. Med et godt webhotel hos en velrenommeret udbyder har du et solidt alternativ til selv at skulle have en web server stående, med alt hvad dette indebærer af vedligeholdelse og opdatering.

Hvad koster et webhotel?

Prisen på et webhotel kan variere en del. Blandt andet afhænger prisen af hvor megen plads du får til rådighed på serveren, hvor høj en processor kraft serveren har, og hvor høj en trafikmæssig belastning den kan håndtere.

Du bør derfor overveje dine behov nøje inden du bestiller dit webhotel. Hvis du blot skal have få sider liggende uden anden mulighed for interaktion end en email formular behøver du ikke at investere i et stort forkromet webhotel. Men skal du drive en webshop, og regner du med en stor kunde tilstrømning, vil det være en god idé at overveje et webhotel med en høj kvalitet.

Generelt er webhoteller i Danmark ikke særligt dyre. Især ikke når man ser på hvad der er med i prisen. Selv det billigste webhotel har fuld support og backup, masser af plads både til website og til databasen bag, og understøtter samtidig flere domæner på samme webhotel.

Du får beskyttelse mod såvel virus som hackere. Du får email adresser med i købet samt adgang til webmail. Mange danske webhotel tilbyder one click installation af content management systemer (CMS) så som Joomla!, Drupal, WordPress eller Magento. Og så er det nemt at komme i gang med sin nye hjemmeside eller webshop.

Køb dit nye webhotel billigt – find det via webhotel-guiden.dk

Flere Nyheder